Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-25108

As an editor, I want to able to embed images in the RichText editor

    Details

      Description

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Damien Pobel (Inactive) added a comment -

          [~rui.silva@ez.no] If I understand correctly you can not create any content with a RichText field no matter if you try to add an Image or not right ? In that case, it's barely related to that issue (if we except that the fact that it prevents you from testing the new feature) so you should create another issue for that.

          Show
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - [~rui.silva@ez.no] If I understand correctly you can not create any content with a RichText field no matter if you try to add an Image or not right ? In that case, it's barely related to that issue (if we except that the fact that it prevents you from testing the new feature) so you should create another issue for that.
          Hide
          Paulo Nunes (Inactive) added a comment -

          A new issue referring this problem was opened: EZP-25161
          So, the current issue tests are blocked by EZP-25161

          Show
          Paulo Nunes (Inactive) added a comment - A new issue referring this problem was opened: EZP-25161 So, the current issue tests are blocked by EZP-25161
          Hide
          Rui Silva (Inactive) added a comment - - edited

          Previous issue is no longer blocking these tests, but now EZP-25188 is.
          Getting an 406 POST error on publishing contents with richtext with embedded image.
          Removing the image allows to normally publish it; although this is deterrent of testing this, it doesn't appear to me that the error is directly related to this one (hence having opened it) since the error reported on the dev tools appears to be someone related to nbsp character and / or the incorrect closure of tags.

          Show
          Rui Silva (Inactive) added a comment - - edited Previous issue is no longer blocking these tests, but now EZP-25188 is. Getting an 406 POST error on publishing contents with richtext with embedded image. Removing the image allows to normally publish it; although this is deterrent of testing this, it doesn't appear to me that the error is directly related to this one (hence having opened it) since the error reported on the dev tools appears to be someone related to nbsp character and / or the incorrect closure of tags.
          Hide
          Rui Silva (Inactive) added a comment -

          EZP-25188 No longer blocks the tests for this jira, but subsequent EZP-25000 / EZP-25234 (duplicate of EZP-25000) is blocking it now.

          Show
          Rui Silva (Inactive) added a comment - EZP-25188 No longer blocks the tests for this jira, but subsequent EZP-25000 / EZP-25234 (duplicate of EZP-25000 ) is blocking it now.
          Hide
          Rui Silva (Inactive) added a comment -

          Tested and approved by QA for master.

          Show
          Rui Silva (Inactive) added a comment - Tested and approved by QA for master.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Damien Pobel (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: