Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-27736

ContentStaging is not synchronizing articles with embed images

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Confirmed
    • Priority: High High
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 5.4.10
    • Fix Version/s: QA tracked issues
    • Labels:
    • Environment:

      Description

      Steps to reproduce:

      -Configure contentstaging for server origin and target
      -On origin server, create one article. In the summary field, embed one jpg image (use one at will)
      -Go to setup/contentstaging. Synchronize your feed
      at this point, I have the message Event synchronisation action results : Object 62 succesfully synchronised to feed content [Event 3]
      -Go to server target and try to view the synchronized article

      In this point, i have no article in target.
      With any other object, including articles, that have no embed images, the synchronization works without any problem.

      In the usual logs (apache, symfony or legacy logs), I have no error or warning related with the reason for the synchronization not being performed,

        Activity

        There are no comments yet on this issue.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Paulo Nunes (Inactive)
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated: