Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-24824

Add a basic sub-items list in the location view

    Details

      Description

      As an editor, I want to be able to see and browse the subitems of a Location.

      For now, each sub location should be listed, it should be possible to click on the corresponding content name to view the Location/Content.

        Issue Links

          Activity

          Show
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - PR: https://github.com/ezsystems/PlatformUIBundle/pull/337
          Hide
          Damien Pobel (Inactive) added a comment -

          merged in master in https://github.com/ezsystems/PlatformUIBundle/commit/b42e4b6fd51e1b48c6b5351b8c7fe2ee9664dea0

          Note this requires the patch of ez-js-rest-client implemented in EZP-24758 provided in the PlatformUIAssetsBundle 1.0.0-alpha3

          Show
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - merged in master in https://github.com/ezsystems/PlatformUIBundle/commit/b42e4b6fd51e1b48c6b5351b8c7fe2ee9664dea0 Note this requires the patch of ez-js-rest-client implemented in EZP-24758 provided in the PlatformUIAssetsBundle 1.0.0-alpha3
          Hide
          Rui Silva (Inactive) added a comment -

          [~damien.pobel@ez.no], on Firefox 41.0 this doesn't seem to work.
          I'm getting an error on firebug Console when loading Home:

          POST http://ezp5.rui/api/ezp/v2/views         400 Bad Request  		148ms                 	CAPI.js (line 1406)
          "NetworkError: 400 Bad Request - http://ezp5.rui/api/ezp/v2/views"                                               views
          

          with Response body:

          {"ErrorMessage":{"_media-type":"application\/vnd.ez.api.ErrorMessage+json","errorCode":400,"errorMessage"
          :"Bad Request","errorDescription":"Missing <Query> attribute for <ViewInput>."}}
          

          and on the sub-items section where they were supposed to be listed I get the error:

          An error occurred while loading the sub-items list.. 
          

          On Chrome it works without a problem.
          Used a fresh new installation.

          Show
          Rui Silva (Inactive) added a comment - [~damien.pobel@ez.no] , on Firefox 41.0 this doesn't seem to work. I'm getting an error on firebug Console when loading Home: POST http://ezp5.rui/api/ezp/v2/views 400 Bad Request 148ms CAPI.js (line 1406) "NetworkError: 400 Bad Request - http://ezp5.rui/api/ezp/v2/views" views with Response body: {"ErrorMessage":{"_media-type":"application\/vnd.ez.api.ErrorMessage+json","errorCode":400,"errorMessage" :"Bad Request","errorDescription":"Missing <Query> attribute for <ViewInput>."}} and on the sub-items section where they were supposed to be listed I get the error: An error occurred while loading the sub-items list.. On Chrome it works without a problem. Used a fresh new installation.
          Hide
          Rui Silva (Inactive) added a comment -

          Tested and approved by QA for master.
          Test worked on Chrome.
          Outside of the scope of testing this, is the issue reported aside at EZP-24877, which is about this not working on Firefox in particular.

          Show
          Rui Silva (Inactive) added a comment - Tested and approved by QA for master. Test worked on Chrome. Outside of the scope of testing this, is the issue reported aside at EZP-24877 , which is about this not working on Firefox in particular.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Damien Pobel (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: