Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-24101

Search on ezdemo frontend not finding correct contents

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Confirmed
    • Priority: High High
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2015.01
    • Fix Version/s: QA tracked issues
    • Labels:
      None
    • Environment:

      OS: CentOS7
      MariaDB: 5.5.37
      PHP: 5.4.16
      Browser: Firefox 36.0

      Description

      When searching on ezdemo frontend for content that i created , I don't get any results.

      Steps to reproduce

      – From PlatformUI, I created several folders named "Testing 1", "Testing 2" and "Testing 3", on Home
      – Then I created landing page "Landing Test" on Home.
      – Then on frontend, tried to search for "Testing" keyword (expecting to get the three folders I created as results)) but I got no results back.
      – Then, also searched for "Landing" (expecting to get the landing page created as result) and also got no result.

      However, on an older version that still has Legacy, I get the expected results back by performing the same search examples.

        Issue Links

          Activity

          Rui Silva (Inactive) created issue -
          Rui Silva (Inactive) made changes -
          Field Original Value New Value
          Status Open [ 1 ] Confirmed [ 10037 ]
          Rui Silva (Inactive) made changes -
          Link This issue discovered while testing EZP-22361 [ EZP-22361 ]
          Paulo Nunes (Inactive) made changes -
          Description From PlatformUI, I created several folders named "Testing 1", "Testing 2" and "Testing 3", on Home. Then I created landing page "Landing Test" on Home.
          Then on frontend, tried to search for "Testing" keyword (expecting to get the three folders I created as results)) but I got no results back. Then, also searched for "Landing" (expecting to get the landing page created as result) and also got no result.
          However, on an older version that still has Legacy, I get the expected results back by performing the same search examples.
          When searching on ezdemo frontend for content that i created , I don't get any results.

          h5.Steps to reproduce
          -- From PlatformUI, I created several folders named "Testing 1", "Testing 2" and "Testing 3", on Home
          -- Then I created landing page "Landing Test" on Home.
          -- Then on frontend, tried to search for "Testing" keyword (expecting to get the three folders I created as results)) but I got no results back.
          -- Then, also searched for "Landing" (expecting to get the landing page created as result) and also got no result.

          However, on an older version that still has Legacy, I get the expected results back by performing the same search examples.
          André Rømcke made changes -
          Workflow eZ Engineering Scrumban Workflow [ 66375 ] EZ* Development Workflow [ 70319 ]
          Bertrand Dunogier made changes -
          Component/s Legacy/Extensions/eZ Demo [ 11643 ]
          Alex Schuster made changes -
          Workflow EZ* Development Workflow [ 70319 ] EZEE Development Workflow [ 108584 ]

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Rui Silva (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: