Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-23356

Login to admin interface not working in 5.2

    Details

      Description

      Loading the back-end works fine, landing on the authentication screen. Sign-in does not work, I am redirected to the same page with no error message.

      edit:
      You need to have:

      [DebugSettings]
      DebugRedirection=disabled
      

      Regression from EZP-22414, more specifically this commit
      https://github.com/ezsystems/ezpublish-legacy-ee/commit/841690362de5e35030402d41a7a1ef4394f9fcfa

      Could be a duplicate of EZP-22665 since the main symptom is the same. On the other hand, that one was marked as master only, and the reported PHP error does not occur on 5.2, indicating a difference.

      It depends on the fix for EZP-23307 (adding the missing file). Without the missing file, login works (but you get a PHP warning about the missing file). Both issues must be fixed before either can pass QA.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Yannick Roger (Inactive) added a comment -

          As Gunnstein pointed out, it is a duplicate of EZP-22665. This fix will be done there.

          Show
          Yannick Roger (Inactive) added a comment - As Gunnstein pointed out, it is a duplicate of EZP-22665 . This fix will be done there.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Gunnstein Lye
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 5 hours
                5h