Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open
    • Priority: Medium Medium
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 5.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Language
    • Labels:

      Description

      Some links in the upper right menu of ezdemo layout (site map, register) are showing in different language depending on the page you are.

      I installed ez5 from github. when installer prompted me about locale fallback, i choseed en. But when ezpublish installer (ezsetup) prompted me about language i choosed spanish.

      Don't know if this be could de the reason for my issue: Actually, looking at the upper menu in the right, i can see english links in home page, but those links are showed in spanish if i go to sitemap.

      please, see pics.

      Steps to reproduce:
      1.- Star a clean ez5 install from github
      2.- Choose "en" as local fallback when prompted
      3.- Select spanish as your main language in ezsetup, and don't select additional languages.

      1. home.png
        487 kB
      2. sitemap.png
        177 kB

        Activity

        Hide
        Carlos Revillo added a comment -

        It seems all modules controlled by the symfony stack shows those links in english, while modules controlled by legacy stack show them in spanish.

        Show
        Carlos Revillo added a comment - It seems all modules controlled by the symfony stack shows those links in english, while modules controlled by legacy stack show them in spanish.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Carlos Revillo
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated: