Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-19435

eZcontentstaging adds tree non-usefull buttons (or icons ) to the ezwt toolbar.

    Details

      Description

      Hi,

      eZcontentstaging adds tree buttons (or icons ) on the ezwt toolbar.
      The icons doesn't seem to do anything. They seems not to be clickable and they don't seem to be an indicator for if the content on current page is synced or not.

      Steps to reproduce

      - Enable ezcontentstaging
      - access the frontpage. The buttons are there.
      

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Gaetano Giunta added a comment -

          Not sure the buttons are non-useful:
          1. maybe they are "Not working as intended"?
          2. are you sure they don't releft the current node's need to sync? (the fact that they show it might be dependent on current user policies)

          Show
          Gaetano Giunta added a comment - Not sure the buttons are non-useful: 1. maybe they are "Not working as intended"? 2. are you sure they don't releft the current node's need to sync? (the fact that they show it might be dependent on current user policies)
          Hide
          Daniel Schreier added a comment -

          The Problem is in ezcontentstagingevent.php line 303. The event id is selected against the node id, resulting in an empty resultset:

          $customConds = ' AND id IN ( SELECT node_id FROM ezcontentstaging_event_node WHERE node_id = ' . (int)$nodeId . ' )';

          To fix the problem change "node_id" to "event_id":

          $customConds = ' AND id IN ( SELECT event_id FROM ezcontentstaging_event_node WHERE node_id = ' . (int)$nodeId . ' )';

          But i think there are some caching issues too with the button...

          Show
          Daniel Schreier added a comment - The Problem is in ezcontentstagingevent.php line 303. The event id is selected against the node id, resulting in an empty resultset: $customConds = ' AND id IN ( SELECT node_id FROM ezcontentstaging_event_node WHERE node_id = ' . (int)$nodeId . ' )'; To fix the problem change "node_id" to "event_id": $customConds = ' AND id IN ( SELECT event_id FROM ezcontentstaging_event_node WHERE node_id = ' . (int)$nodeId . ' )'; But i think there are some caching issues too with the button...

            People

            • Assignee:
              unknown
              Reporter:
              Paulo Cardiga
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: