Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-17883

eZ on-line editor is missing the Underline button

    Details

      Description

      The new online editor toolbar does not have the underline button showing

      Steps to reproduce

      tc-52:Creating an article with the different formatting tags

      1. Activate the ezoe in setup
      2. Create an Article
      3. Verify that underline button is not present
      

        Activity

        Hide
        André R added a comment -

        This button is only enabled if you have enabled underline custom tag.
        So do you have something like this in content.ini somewhere?

        [CustomTagSettings]
        AvailableCustomTags[]=underline
        

        Show
        André R added a comment - This button is only enabled if you have enabled underline custom tag. So do you have something like this in content.ini somewhere? [CustomTagSettings] AvailableCustomTags[]=underline
        Hide
        João Pingo added a comment - - edited

        The override/content.ini.append.php does not exists when installing a ezpublish with a plain_site package. Creating it manually works fine.
        Installing with ezflow/ezwebin site package, the file content.ini.append.php is created, and the underline button is present

        This was tested with version 4.5.0 alpha 1

        Show
        João Pingo added a comment - - edited The override/content.ini.append.php does not exists when installing a ezpublish with a plain_site package. Creating it manually works fine. Installing with ezflow/ezwebin site package, the file content.ini.append.php is created, and the underline button is present This was tested with version 4.5.0 alpha 1
        Hide
        André R added a comment -

        underline button is not automatically enabled when installing with plain_site (you'll have to enable it manually as described above), please update test cases to reflect that.

        Show
        André R added a comment - underline button is not automatically enabled when installing with plain_site (you'll have to enable it manually as described above), please update test cases to reflect that.
        Hide
        Geir Arne Waaler added a comment -

        No additional documentation seems to be needed here, except for the updating of the test cases mentioned by Andre. So I close it.

        Geir Arne Waaler
        ez Documentation

        Show
        Geir Arne Waaler added a comment - No additional documentation seems to be needed here, except for the updating of the test cases mentioned by Andre. So I close it. Geir Arne Waaler ez Documentation

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            João Pingo
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: