Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-30123

Copy-paste of links to Rich text breaks in Alloy editor v1.5.4

    Details

      Description

      When copy pasting content with links and other formatting, the alloy editor sometimes fails to work as expected. Resulting in duplicate content, with the links exposed.

      This issue surfaces with Alloy editor v1.5.4 that is in use in eZ Platform v2.4.1. With an update to Alloy editor v.1.5.19 the behaviour is as expected. See video for more details: https://youtu.be/gY8lhRwkGmk

      To fix this issue for v2.4.1, a new version of the ezsystems/ezplatform-admin-ui-assets package should be released. The current package is v3.1.0 and I propose to build a new release v3.1.1 with only an update of Alloy editor from v1.5.4 to v1.5.19.

        Activity

        Hide
        Jani Tarvainen added a comment - - edited

        Note that I have a fork of the package that can be used to improve functionality before an official fix is available: https://github.com/janit/ezplatform-admin-ui-assets/releases/tag/v3.1.1

        To use this, update your composer.json to include the fork repository as a source:

            "repositories": [
                { "type": "composer", "url": "https://updates.ez.no/ttl" },
                { "type": "vcs", "url": "https://github.com/janit/ezplatform-admin-ui-assets"}
            ],
        

        After this run composer update and verify it works as expected.

        Show
        Jani Tarvainen added a comment - - edited Note that I have a fork of the package that can be used to improve functionality before an official fix is available: https://github.com/janit/ezplatform-admin-ui-assets/releases/tag/v3.1.1 To use this, update your composer.json to include the fork repository as a source: "repositories": [ { "type": "composer", "url": "https://updates.ez.no/ttl" }, { "type": "vcs", "url": "https://github.com/janit/ezplatform-admin-ui-assets"} ], After this run composer update and verify it works as expected.
        Hide
        Mateusz Bieniek added a comment -

        This issue was fixed with the release of ezsystems/ezplatform-admin-ui-assets v3.2.0 https://github.com/ezsystems/ezplatform-admin-ui-assets/tree/v3.2.0 therefore, I'm closing this ticket as fixed.

        Show
        Mateusz Bieniek added a comment - This issue was fixed with the release of ezsystems/ezplatform-admin-ui-assets v3.2.0 https://github.com/ezsystems/ezplatform-admin-ui-assets/tree/v3.2.0 therefore, I'm closing this ticket as fixed.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Jani Tarvainen
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: