Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-25054

"url_alias1/url_alias2" URL alias redirects not working after "url_alias1" is deleted

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.4.4
    • Fix Version/s: Customer request
    • Component/s: Misc
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create the following content structure:

      Home
      	Tests (folder)
      

      2. Create a "/mytest1" URL alias for "/Tests" folder;
      3. Create a "/mytest1/mytest2" URL alias again for "/Tests" folder;
      4. At this stage, both "example.com/mytest1" and "example.com/mytest1/mytest2" will re-direct to "example.com/Tests";
      5. Delete the "/mytest1" alias from "/Tests" folder;
      6. "example.com/mytest1" now leads to the start page, instead of throwing a 404 error, as would be expected. "example.com/mytest1/mytest2" should also throw a 404 error, but it still leads to "example.com/Tests".

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              nuno.oliveira-obsolete@ez.no Nuno Oliveira (Inactive)
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              8 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 6 hours
                  6h