Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-24491

eZOE: "go back" button for custom tags with custom attributes of type "link" doesn't work

    Details

      Description

      When using custom tags with custom attributes of type "link", when you open the custom tag popup window, there will be three buttons, "Search", "Browse" and "Bookmarks". When you click in any of those buttons, you will be re-directed to a suitable "Properties" area. That area contains a "go back" button, but when you click on it, you will remain on the "properties" area, which will be rendered empty (see screenshots).

      Steps to reproduce:

      1. Create a custom tag that contains a custom attribute of type "link". Called it "stvdbutton". Use attached "content.ini.append.php" and "ezoe_attributes.ini.append.php" files as reference;
      2. Create or edit a content that contains an XML block field (used Article/Body);
      3. On the XML block field, click "Insert custom tag" button;
      4. Select "stvdbutton" custom tag;
      5. Click on either "Search", "Browse" or "Bookmarks" button;
      6. Try to go back by clicking on the "go back" button. You will remain on the now empty "Properties" area (see screenshots).

      1. content.ini.append.php
        0.1 kB
        Nuno Oliveira
      2. ezoe_attributes.ini.append.php
        0.1 kB
        Nuno Oliveira
      1. 2 - browse.JPG
        25 kB
      2. 2 - select 2.JPG
        17 kB

        Issue Links

          Activity

          No work has yet been logged on this issue.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Nuno Oliveira (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: