Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-24234

ezpublish_legacy - DebugByIP IPV4 not working correctly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2014.11, 2015.01, 5.4.2
    • Fix Version/s: 2015.03, 5.4.3
    • Component/s: Legacy stack
    • Labels:
    • Environment:

      linux, nginx

      Description

      Accessing the ezpublish legacy stack directly the DebugByIP Setting not working anymore. In 2012.06 (4.7) the setting is working correctly.
      The mistake is comming to the code with introduction ipv6 support.

      example:

      1. site.ini
        [DebugSettings]
        DebugOutput=enabled
        DebugByIP=enabled
        DebugIPList[]
        DebugIPList[]=192.168.2.171
        DebugIPList[]=192.168.2.0/26

      => if clientIP is 192.168.2.171 or 192.168.2.33 the debug output should be available
      => if clientIP ist 192.168.2.99 the debug output should be hidden
      but the debug output is shown!!!!!

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              felix.jac Felix Woldt
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: