Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-23185

Image not displayed in editor if alias contains quotes

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      In eZOE, after inserting an image with quotes in it's path into a xml content, , saving the content or disabling/enabling ezoe editor will cause the image to not be displayed any longer.

      Steps to reproduce:
      • Configure site with urlalias_iri TransformationGroup ( in site.ini, [URLTranslator])
      • Create a folder with quotes in name (for example under "Media" section)
      • Add an image to this folder.
      • Create or edit a content with xml block (article)
      • Click insert image, browse to newly created image, select image and OK.
      • Publish the content and re-edit it, or disable editor and re-enable it, and verify the image is no longer displayed.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                joao.inacio-obsolete@ez.no Joao Inacio (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 3 hours, 30 minutes
                  3h 30m