Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-23073

blank screen given when you select an option in the browse list

    Details

      Description

      There is a problem using the customtag functionality.

      Steps to reproduce:

      Create a new customtag that has "link" attribute. (or as a test/debug: edit ezdemo/settings/ezoe_attributes.ini.append.php and add Type=link to CustomAttribute_video_source then use the video custom tag)
      Click on the folder to browse for the object to link to.
      Select a node clicking the radio button.
      ERROR: you get a blank screen.

      Pull request:

      https://github.com/ezsystems/ezpublish-legacy/pull/1007

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Petter Kjelkenes added a comment -

          Empty view is shown after radio is clicked. Instead, the panel should be shown again, with the selected node configured.

          Show
          Petter Kjelkenes added a comment - Empty view is shown after radio is clicked. Instead, the panel should be shown again, with the selected node configured.
          Hide
          Petter Kjelkenes added a comment -
          Show
          Petter Kjelkenes added a comment - Finished pull request: https://github.com/ezsystems/ezpublish-legacy/pull/1007
          Show
          Yannick Roger (Inactive) added a comment - Fixed in master: https://github.com/ezsystems/ezpublish-legacy/commit/3196e5ff6cb26d2367698466b7a47b7df3008a57
          Hide
          Paulo Nunes (Inactive) added a comment -

          QA Approved

          Show
          Paulo Nunes (Inactive) added a comment - QA Approved

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Petter Kjelkenes
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: