Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.1, 5.2, 5.3-dev
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      In the process of building CP 2014.03 (ref _Environment" section for details):

      • I sail through the install wizard, no problem (choosing English-UK as main language, in order to work around this one: https://jira.ez.no/browse/EZP-22340 )
      • End of wizard:
        • loading the front-end works smoothly,
        • loading the back-end works fine, landing on the authentication screen. Sign-in does not work, I am redirected to the same page with no error message. Trying with the wrong password gives me an error message while sending me back to the same page.

      Edit: Please note that you need to have DebugRedirection disabled to reproduce this issue.

        Issue Links

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Nicolas Pastorino (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 1 hour
                1h