Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.1, 5.2, 5.3-dev
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      In the process of building CP 2014.03 (ref _Environment" section for details):

      • I sail through the install wizard, no problem (choosing English-UK as main language, in order to work around this one: https://jira.ez.no/browse/EZP-22340 )
      • End of wizard:
        • loading the front-end works smoothly,
        • loading the back-end works fine, landing on the authentication screen. Sign-in does not work, I am redirected to the same page with no error message. Trying with the wrong password gives me an error message while sending me back to the same page.

      Edit: Please note that you need to have DebugRedirection disabled to reproduce this issue.

        Issue Links

          Activity

          Nicolas Pastorino (Inactive) created issue -
          Jérôme Vieilledent (Inactive) made changes -
          Field Original Value New Value
          Assignee Jérôme Vieilledent [ jerome.vieilledent@ez.no ]
          Bertrand Dunogier made changes -
          Status Open [ 1 ] Confirmed [ 10037 ]
          Jérôme Vieilledent (Inactive) made changes -
          Status Confirmed [ 10037 ] InputQ [ 10001 ]
          Jérôme Vieilledent (Inactive) made changes -
          Status InputQ [ 10001 ] Development [ 3 ]
          Jérôme Vieilledent (Inactive) made changes -
          Link This issue relates to EZP-22414 [ EZP-22414 ]
          Jérôme Vieilledent (Inactive) made changes -
          Assignee Jérôme Vieilledent [ jerome.vieilledent@ez.no ]
          Status Development [ 3 ] Closed [ 6 ]
          Fix Version/s 5.3 [ 11282 ]
          Fix Version/s 2014.03 [ 13281 ]
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Gunnstein Lye made changes -
          Link This issue relates to EZP-23356 [ EZP-23356 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Link This issue relates to EZP-23356 [ EZP-23356 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Link This issue is duplicated by EZP-23356 [ EZP-23356 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Status Closed [ 6 ] Reopened [ 4 ]
          Assignee Yannick Roger [ yannick.roger@ez.no ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Status Reopened [ 4 ] InputQ [ 10001 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Status InputQ [ 10001 ] Development [ 3 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Fix Version/s Customer request [ 11018 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Link This issue relates to EZP-23307 [ EZP-23307 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Affects Version/s 5.2 [ 12582 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Description In the process of building CP 2014.03 (ref _Environment" section for details):
          * I sail through the install wizard, no problem (choosing English-UK as main language, in order to work around this one: https://jira.ez.no/browse/EZP-22340 )
          * End of wizard:
          ** loading the front-end works smoothly,
          ** {color:red}loading the back-end works fine, landing on the authentication screen. Sign-in does not work, I am redirected to the same page with no error message. Trying with the wrong password gives me an error message while sending me back to the same page{color}.
          In the process of building CP 2014.03 (ref _Environment" section for details):
          * I sail through the install wizard, no problem (choosing English-UK as main language, in order to work around this one: https://jira.ez.no/browse/EZP-22340 )
          * End of wizard:
          ** loading the front-end works smoothly,
          ** {color:red}loading the back-end works fine, landing on the authentication screen. Sign-in does not work, I am redirected to the same page with no error message. Trying with the wrong password gives me an error message while sending me back to the same page{color}.

          Edit: Please note that you need to have DebugRedirection disabled to reproduce this issue.
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Affects Version/s 5.1 [ 11280 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Status Development [ 3 ] Development review [ 10006 ]
          Gunnstein Lye made changes -
          Remaining Estimate 0 minutes [ 0 ]
          Time Spent 1 hour [ 3600 ]
          Worklog Id 50810 [ 50810 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Status Development review [ 10006 ] Development Review done [ 10028 ]
          Fix Version/s 5.1 Maintenance [ 12301 ]
          Fix Version/s 5.2 Maintenance [ 12782 ]
          Yannick Roger (Inactive) made changes -
          Status Development Review done [ 10028 ] Documentation done [ 10011 ]
          Paulo Nunes (Inactive) made changes -
          Status Documentation done [ 10011 ] QA [ 10008 ]
          Assignee Yannick Roger [ yannick.roger@ez.no ] Paulo Nunes [ paulo.nunes@ez.no ]
          Paulo Nunes (Inactive) made changes -
          Rank Ranked higher
          Paulo Nunes (Inactive) made changes -
          Assignee Paulo Nunes [ paulo.nunes@ez.no ]
          Status QA [ 10008 ] Closed [ 6 ]
          Resolution Fixed [ 1 ]
          André Rømcke made changes -
          Workflow eZ Engineering Scrumban Workflow [ 62831 ] EZ* Development Workflow [ 84960 ]
          Alex Schuster made changes -
          Workflow EZ* Development Workflow [ 84960 ] EZEE Development Workflow [ 123680 ]

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Nicolas Pastorino (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 1 hour
                1h