Details

      Description

      eZOE does not save the width of a table

      Steps to reproduce:

      1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
      2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
      3. Disabling the online editor will reveal that the width parameter isn't included in the table definition, even though it was specified in the table creation popup window:

      <table class="default" border="0" custom:summary="tst" custom:caption="">
        <tr>
          <td></td>
          <td></td>
        </tr>
        <tr>
          <td></td>
          <td></td>
        </tr>
      </table>
      

      4. As an additional test, and still with the editor disabled, manually enter the width...

      <table class="default" border="0" width="100%" custom:summary="tst" custom:caption="">
      ...
      

      ...and then enable the editor. Table width looks OK, according to the value that was specified, but if you disable the editor again, the width is gone:

      <table class="default" border="0" custom:summary="tst">
      ...
      

      NOTE: this affects with as percentage and also as pixels.

        Activity

        Nuno Oliveira (Inactive) created issue -
        Nuno Oliveira (Inactive) made changes -
        Field Original Value New Value
        Status Open [ 1 ] Confirmed [ 10037 ]
        Nuno Oliveira (Inactive) made changes -
        Description eZOE does not save percent widths on tables.

        h4. Steps to reproduce:

        1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
        2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
        3. Disable editor, and manually add width percentage to the tables's cells e.g.

        {noformat}
        <tr>
        <td width="30%">1</td>
        <td width="70%">2</td>
        </tr>
        {noformat}

        4. Publish article and re-edit. Percentage with is gone.
        eZOE does not save percent widths on tables.

        h4. Steps to reproduce:

        1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
        2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
        3. Disable editor, and manually add width percentage to the tables's cells e.g.

        {noformat}
        <tr>
        <td width="30%">1</td>
        <td width="70%">2</td>
        </tr>
        {noformat}

        4. Publish article and re-edit. Percentage width is gone.
        Gunnstein Lye made changes -
        Status Confirmed [ 10037 ] InputQ [ 10001 ]
        Nuno Oliveira (Inactive) made changes -
        Summary eZOE: percent widths on tables are not saved in IE8 eZOE: table width not saved in IE8
        Nuno Oliveira (Inactive) made changes -
        Description eZOE does not save percent widths on tables.

        h4. Steps to reproduce:

        1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
        2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
        3. Disable editor, and manually add width percentage to the tables's cells e.g.

        {noformat}
        <tr>
        <td width="30%">1</td>
        <td width="70%">2</td>
        </tr>
        {noformat}

        4. Publish article and re-edit. Percentage width is gone.
        eZOE does not save percent widths on tables.

        h4. Steps to reproduce:

        1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
        2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
        3. Disabling the online editor will reveal that the width parameter isn't included in the table definition, even though it was specified in the table creation popup window:

        {noformat}
        <table class="default" border="0" custom:summary="tst" custom:caption="">
          <tr>
            <td></td>
            <td></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td></td>
          </tr>
        </table>
        {noformat}

        4. As an additional test, and still with the editor disabled, manually enter the width...

        {noformat}
        <table class="default" border="0" width="100%" custom:summary="tst" custom:caption="">
        ...
        {noformat}

        ...and then enable the editor. Table width looks OK, according to the value that was specified, but if you disable the editor again, the width is gone:

        {noformat}
        <table class="default" border="0" custom:summary="tst">
        ...
        {noformat}

        NOTE: this affects with as percentage and also as pixels.
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Description eZOE does not save percent widths on tables.

        h4. Steps to reproduce:

        1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
        2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
        3. Disabling the online editor will reveal that the width parameter isn't included in the table definition, even though it was specified in the table creation popup window:

        {noformat}
        <table class="default" border="0" custom:summary="tst" custom:caption="">
          <tr>
            <td></td>
            <td></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td></td>
          </tr>
        </table>
        {noformat}

        4. As an additional test, and still with the editor disabled, manually enter the width...

        {noformat}
        <table class="default" border="0" width="100%" custom:summary="tst" custom:caption="">
        ...
        {noformat}

        ...and then enable the editor. Table width looks OK, according to the value that was specified, but if you disable the editor again, the width is gone:

        {noformat}
        <table class="default" border="0" custom:summary="tst">
        ...
        {noformat}

        NOTE: this affects with as percentage and also as pixels.
        eZOE does not save the width of a table

        h4. Steps to reproduce:

        1. Edit an article in eZ Publish 5.1 in IE8;
        2. Create a table (e.g. 2x2) in eZOE;
        3. Disabling the online editor will reveal that the width parameter isn't included in the table definition, even though it was specified in the table creation popup window:

        {noformat}
        <table class="default" border="0" custom:summary="tst" custom:caption="">
          <tr>
            <td></td>
            <td></td>
          </tr>
          <tr>
            <td></td>
            <td></td>
          </tr>
        </table>
        {noformat}

        4. As an additional test, and still with the editor disabled, manually enter the width...

        {noformat}
        <table class="default" border="0" width="100%" custom:summary="tst" custom:caption="">
        ...
        {noformat}

        ...and then enable the editor. Table width looks OK, according to the value that was specified, but if you disable the editor again, the width is gone:

        {noformat}
        <table class="default" border="0" custom:summary="tst">
        ...
        {noformat}

        NOTE: this affects with as percentage and also as pixels.
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Status InputQ [ 10001 ] Development [ 3 ]
        Assignee Damien Pobel [ damien.pobel@ez.no ]
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Remaining Estimate 0 minutes [ 0 ]
        Time Spent 2 hours, 30 minutes [ 9000 ]
        Worklog Id 37327 [ 37327 ]
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Status Development [ 3 ] Development review [ 10006 ]
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Time Spent 2 hours, 30 minutes [ 9000 ] 3 hours [ 10800 ]
        Worklog Id 37728 [ 37728 ]
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Status Development review [ 10006 ] Development Review done [ 10028 ]
        Affects Version/s 5.2-dev [ 12300 ]
        Damien Pobel (Inactive) made changes -
        Status Development Review done [ 10028 ] Documentation done [ 10011 ]
        Fix Version/s 5.0-SP [ 11287 ]
        Fix Version/s 5.1-SPx [ 12301 ]
        Fix Version/s 5.2 [ 11281 ]
        Pedro Resende (Inactive) made changes -
        Status Documentation done [ 10011 ] QA [ 10008 ]
        Assignee Damien Pobel [ damien.pobel@ez.no ] Pedro Resende [ pedro.resende@ez.no ]
        Pedro Resende (Inactive) made changes -
        Time Spent 3 hours [ 10800 ] 4 hours, 12 minutes [ 15120 ]
        Worklog Id 37737 [ 37737 ]
        Pedro Resende (Inactive) made changes -
        Time Spent 4 hours, 12 minutes [ 15120 ] 4 hours, 30 minutes [ 16200 ]
        Worklog Id 37737 [ 37737 ]
        Pedro Resende (Inactive) made changes -
        Assignee Pedro Resende [ pedro.resende@ez.no ]
        Status QA [ 10008 ] Closed [ 6 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        André Rømcke made changes -
        Workflow eZ Engineering Scrumban Workflow [ 57169 ] EZ* Development Workflow [ 84095 ]
        Alex Schuster made changes -
        Workflow EZ* Development Workflow [ 84095 ] EZEE Development Workflow [ 122731 ]

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Nuno Oliveira (Inactive)
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

              Estimated:
              Original Estimate - Not Specified
              Not Specified
              Remaining:
              Remaining Estimate - 0 minutes
              0m
              Logged:
              Time Spent - 4 hours, 30 minutes
              4h 30m