Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-20197

eZ5 Setup generated config not working with empty MySQL password

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High High
    • Resolution: Obsolete
    • Affects Version/s: Known Issues 5.x Stack, 5.0, 5.1
    • Component/s: Install
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Mac OS X 10.7, Apache

      Description

      When installing a fresh eZ 5.0, the front end doesn't work when the MySQL password is empty

      The parameters file contains "null" as the value fro the group of front siteaccess. By removing the line, everything works fine.

        Activity

        Hide
        André Rømcke added a comment - - edited

        Can probably be tested by making sure site.ini password is blank, and using the ezpublish/console command to generate yml config.

        Show
        André Rømcke added a comment - - edited Can probably be tested by making sure site.ini password is blank, and using the ezpublish/console command to generate yml config.
        Hide
        André Rømcke added a comment -

        Closing as obsolete as it is not relevant for eZ Platform anymore.

        Show
        André Rømcke added a comment - Closing as obsolete as it is not relevant for eZ Platform anymore.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Jérôme Cohonner (Inactive)
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Agile