Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-20109

eZDemo: Video block controls do not display correctly.

    Details

      Description

      Video block controls do not display correctly in the new eZDemo interface.

      Steps to reproduce:

      1. Create a 'Video' object with, for example, and mp4 video.
      2. Edit the eZDemo frontpage and add a 'Video' block with the newly created Video object
      3. Verify that, accessing the front-page, the video player controls are not correctly laid out or styled. Verify that the video plays if you click it.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Filipe Dobreira (Inactive) added a comment -

          Preview of the broken video block controls.

          Show
          Filipe Dobreira (Inactive) added a comment - Preview of the broken video block controls.
          Hide
          Vidar Langseid added a comment -

          Additional info : Works fine on Oracle ( where we don't use symfony stack, only legacy stack directly... )

          Show
          Vidar Langseid added a comment - Additional info : Works fine on Oracle ( where we don't use symfony stack, only legacy stack directly... )
          Hide
          Alexandre SEBBANE added a comment - - edited

          the video css is not loaded by ezjscore. i mistake : in the install the front siteaccess is not in legacy mode...

          Show
          Alexandre SEBBANE added a comment - - edited the video css is not loaded by ezjscore. i mistake : in the install the front siteaccess is not in legacy mode...
          Hide
          Alexandre SEBBANE added a comment -

          the video.css is not loaded in the ezdemo bundle...

          Show
          Alexandre SEBBANE added a comment - the video.css is not loaded in the ezdemo bundle...
          Show
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - Pull request https://github.com/ezsystems/DemoBundle/pull/4 The fix of this issue is in the commit: https://github.com/ezsystems/DemoBundle/commit/ebe6f7e5f4881b780f01ea4f8e89fb4063096703
          Show
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - - edited Fixed in ezpublish-community: master: http://github.com/ezsystems/ezpublish-community/commit/14f158424c8436aa10ccaa18a99961f11a21e669 Fixed in DemoBundle: master: http://github.com/ezsystems/DemoBundle/commit/ebe6f7e5f4881b780f01ea4f8e89fb4063096703 master: http://github.com/ezsystems/DemoBundle/commit/4086ad1e95dc3d9eefb19642b5aede1175d75f7b
          Hide
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - - edited

          @Doc: first the issue EZP-20611 needs to be documented, in addition the new rewrite rules have to be added to the upgrade doc to 5.1 and the command php ezpublish/console assetic:dump --env=prod web also has to be run while upgrading

          in addition, https://confluence.ez.no/display/EZP/Installing+eZ+Publish+on+Windows and https://confluence.ez.no/pages/viewpage.action?pageId=7438581 need to be updated. The command php ezpublish/console assetic:dump --env=prod web has to be executed after php ezpublish/console ezpublish:legacy:assets_install --symlink web

          Show
          Damien Pobel (Inactive) added a comment - - edited @Doc: first the issue EZP-20611 needs to be documented, in addition the new rewrite rules have to be added to the upgrade doc to 5.1 and the command php ezpublish/console assetic:dump --env=prod web also has to be run while upgrading in addition, https://confluence.ez.no/display/EZP/Installing+eZ+Publish+on+Windows and https://confluence.ez.no/pages/viewpage.action?pageId=7438581 need to be updated. The command php ezpublish/console assetic:dump --env=prod web has to be executed after php ezpublish/console ezpublish:legacy:assets_install --symlink web
          Show
          Ricardo Correia (Inactive) added a comment - The following documents have been updated: https://confluence.ez.no/display/EZP/Installing+eZ+Publish+on+Windows https://confluence.ez.no/pages/viewpage.action?pageId=7438581 http://doc.ez.no/eZ-Publish/Upgrading/Upgrading-to-5.1/Upgrading-from-5.0-to-5.1
          Hide
          Paulo Nunes (Inactive) added a comment -

          QA Approved

          Show
          Paulo Nunes (Inactive) added a comment - QA Approved

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Filipe Dobreira (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 1 day, 7 hours
                1d 7h