Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-20090

Cluster: images with name containing quotes disappear after discarding a draft of a published object

    Details

      Description

      1. Create an image object with name in quotes e.g. "ez-image"
      2. Publish the object
      3. Edit the object
      4. Click "discard draft" button
      5. Review the object and note that the image is missing

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Jérôme Vieilledent (Inactive) added a comment - - edited

          Confirmed, but only with url_alias_iri :

          settings/override/site.ini.append.php

          [URLTranslator]
          TransformationGroup=urlalias_iri
          

          Show
          Jérôme Vieilledent (Inactive) added a comment - - edited Confirmed, but only with url_alias_iri : settings/override/site.ini.append.php [URLTranslator] TransformationGroup=urlalias_iri
          Show
          Jérôme Vieilledent (Inactive) added a comment - Review: https://github.com/ezsystems/ezpublish/pull/514
          Show
          Jérôme Vieilledent (Inactive) added a comment - - edited Fixed in: eZ Publish master ( https://github.com/ezsystems/ezpublish/commit/46e1da23b84690bba74f25345e1142a06dfbca59 )
          Hide
          Joao Pingo (Inactive) added a comment -

          This issue was tested in dfs mysql (https://jira.ez.no/browse/EZP-19649) and in db mysql (https://jira.ez.no/browse/EZP-20901), which are now closed, all test's passed
          In this issue I only tested Oracle: which works for 4.6 and 4.5 with no problems

          In 4.4 i'm not able to apply the patch correctly (https://github.com/ezsystems/ezoracle/commit/4c13660b97feb34205cf19568800f9db5e1a524a)

          Show
          Joao Pingo (Inactive) added a comment - This issue was tested in dfs mysql ( https://jira.ez.no/browse/EZP-19649 ) and in db mysql ( https://jira.ez.no/browse/EZP-20901 ), which are now closed, all test's passed In this issue I only tested Oracle: which works for 4.6 and 4.5 with no problems In 4.4 i'm not able to apply the patch correctly ( https://github.com/ezsystems/ezoracle/commit/4c13660b97feb34205cf19568800f9db5e1a524a )
          Hide
          Joao Pingo (Inactive) added a comment -

          Files for ezp4.4

          Show
          Joao Pingo (Inactive) added a comment - Files for ezp4.4
          Hide
          Joao Pingo (Inactive) added a comment -

          Re-Testes 4.4 with new available patch using tc-1431
          All Tests Passed ... QA Approved

          Show
          Joao Pingo (Inactive) added a comment - Re-Testes 4.4 with new available patch using tc-1431 All Tests Passed ... QA Approved
          Hide
          Gaetano Giunta (Inactive) added a comment -

          Also happens with ez 5.0 on oracle+ezdfs as well - for all images (no need for quote in names) - not 100% sure it's the same error, but seems similar

          Show
          Gaetano Giunta (Inactive) added a comment - Also happens with ez 5.0 on oracle+ezdfs as well - for all images (no need for quote in names) - not 100% sure it's the same error, but seems similar

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Jarosław Heba
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              10 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 0 minutes
                0m
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 4 days, 30 minutes
                4d 30m