Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-20007

(tc-496; tc-1372) Gallery blocks in ezflow don't display images

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Medium
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 5.0.0-dev
    • Labels:
    • Environment:

      Operating System: RHEL 6.3
      PHP Version: 5.3.3
      Database and version: Mysql 5.1.62
      Browser (and version): Firefox 16.0.1

      Description

      Hi,
      If i create a Gallery block in ezflow and include some images, they are not displayed in frontpage.

      To reproduce:

      In ezflow_site_admin interface
      - Click on Media on top menu
      - Enter Image folder
      - Create 2 Image Objects
      
      In ezflow_site interface
      - Edit frontpage
      - Create a "Gallery" block
      - Add the 2 images previously created
      - Publish
      
      

      When we see the frontpage, no image is displayed in the gallery. Only empty placeholders (see image1.png attched).

      I include a zip "issue.zip" with the images used to this test, my "config" folder and my settings/override folder.

      I tested using testsystem and with a new installation using http://ci.ez.no/view/eZ%20Publish%20EE/job/ezpublish5-ee-bul-tarballs/lastSuccessfulBuild/artifact/dist/ezpublish5-5.0.0rc1-ee-bul-full.tar.gz , build #94 from 7/Nov/2012 16:11:05

        Attachments

        1. Image1.png
          Image1.png
          45 kB
        2. Issue.zip
          152 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              paulo.nunes-obsolete@ez.no Paulo Nunes (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: