Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-19874

NetworkError: 404 Image not Found with eZie

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High High
    • Resolution: None
    • Affects Version/s: 5.0.0-dev
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      OS: RHEL 6.3 EE
      PHP: 5.3.3
      DB: Mysql 5.1.61
      Browser: Firefox 15.0.1

      Description

      Description

      If you have ezie enabled and try to create an image you get the following error in firebug Console

      '"NetworkError: 404 Not Found - http://<hostname>/design/admin2/images/2/yui_sprite.png'

      Steps

      1. Login into admin2 interface, using admin account
      2. Click on Content Structure, from the top menu
      3. Click on "Create new" button
      4. Choose "Image" from the drop down list

        Activity

        Hide
        Patrick Allaert (Inactive) added a comment -

        Unable to reproduce using latest (master) version of ezpublish5/ezp-next/ezie
        None of those project have a reference to "admin2" which appears in the URL you mention.
        Please, verify (grep?) where this "admin2" comes from, it shouldn't exist anymore.

        Show
        Patrick Allaert (Inactive) added a comment - Unable to reproduce using latest (master) version of ezpublish5/ezp-next/ezie None of those project have a reference to "admin2" which appears in the URL you mention. Please, verify (grep?) where this "admin2" comes from, it shouldn't exist anymore.
        Hide
        Pedro Resende (Inactive) added a comment -

        Anton already fixed it
        https://github.com/ezsystems/ezautosave/commit/9d55ff6f25a1d712945150f602a337bac81141c9.
        Apparently there was a problem with the builds at ci.ez.no.
        The latest build of ezautosave only have the changes from April 26th.

        Show
        Pedro Resende (Inactive) added a comment - Anton already fixed it https://github.com/ezsystems/ezautosave/commit/9d55ff6f25a1d712945150f602a337bac81141c9 . Apparently there was a problem with the builds at ci.ez.no. The latest build of ezautosave only have the changes from April 26th.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Pedro Resende (Inactive)
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

              Estimated:
              Original Estimate - Not Specified
              Not Specified
              Remaining:
              Remaining Estimate - 0 minutes
              0m
              Logged:
              Time Spent - 1 hour, 30 minutes
              1h 30m