Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-19092

(tc-551) - Pasting a link in the browser,from an object that was created, gives an error on debug

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      Hi,
      If i copy an objects' link while an object is being created, publish that object and then paste the previous copied link in the browser, an error is raised in the debug.

      Error presented in debug "Object not found (61)"; 
      Error ocurred using URI: /content/edit/61/1.
      
      Steps to reproduce
      The DebugOutput must be set no enabled
      
      Create one folder and an article within it:
      - Open ezpublish in frontpage or Admin2 interface
      - Create a Folder named "News 1"
      - Access "News_1" folder
      - Create an article name "Article 1" and copy and store the link for this page before publishing
      - Publish the article
      
      Paste the previous copied path
      - Open the ezpublish using the copied stored path ( in group step 1 of this description)
      

      The error can be seen in the debug after this last step.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              unknown unknown
              Reporter:
              pcardiga Paulo Cardiga
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: