Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-19015

workflow process list page not showing running workflows anymore

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Medium
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2011.11, 4.6.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Legacy > Workflows
    • Labels:
      None

      Description

      In a fresh 4.6 install, I set up an approval workflow:

      • a workflow with a single multiplexer event, based on content class, chained to
      • a workflow with a single approval event, with one group of approver users and a couple of groups of excluded users

      The workflow seems to be working ok:

      • created content of the given class is held suspended
      • the desired approver sees pending items for his approval, admin does not
      • when approver approves, then I run the frequent cronjob, I see the "1 out of 1 processed" message, then the content appears on the site

      But, if I connect to backend as admin while the workflow is not finished, and I go to the "Workflow / Process list" page, it says there are 0 workflows in execution...

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              unknown unknown
              Reporter:
              gg Gaetano Giunta
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: