Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-18817

[HTTP] ContentLanguage problem in some share/locale/*.ini

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Medium
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2011.9
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Language
    • Labels:
      None

      Description

      While getting the httpLocaleCode() of each locale supported as eZ, for example for English/Great Britain: eng-GB, httpLocaleCode is en-GB

      But for some, like ara-SA, the httpLocaleCode is marked as being ara-SA, however it should be ar-SA, the first part of it is an ISO 639-1 language code, and the second part (after -) is an iso of the country where this language is spoken

      I've noticed this problem in the following locales: (on the left the locale from eZ, on the right the current httpLocaleCode):

      ara-SA: ara-SA
      cat-ES: cat-ES
      dut-NL: dut-NL
      ell-GR: ell-GR
      fin-FI: fi
      heb-IL: heb-IL
      hun-HU: hun-HU
      ind-ID: ind-ID
      pol-PL: pol-PL
      slk-SK: sk
      swe-SE: swe-SE
      tur-TR: tur-TR
      

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            unknown unknown
            Reporter:
            enzo Jerome Despatis
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: