Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-17302

TC-138 (ImageEditor on IE8) The edited image appears out of workbench boundaries

    Details

      Description

      Hi,

      If we use imageeditor in Internet Explorer 8, if we use an image bugger than the workbench, when we edit it and select "select" button or "crop" button, the image appears out of the workbench boundaries.

      Please see the image attached.

      Steps to reproduce

      Create an image object
       
         1. Log in as admin on plain admin
         2. Click on the "Media" tab
         3. Click on the "Image" folder in the sub-items list
         4. Select "Image" in the content class dropdown list
         5. Click on "Create here"
         6. Fill in the image details:
                * Name: "TC-138"
                * Caption: leave blank
                * Image: browse for a file, and select the "Jellyfish.jpg" image attached to the "eZ Image Editor" test suite
         7. Click on "Store draft"
       
      Launch the image editor and check that the Crop feature works
       
         1. Click on the "Edit" button below the image
         2. Check that the image editor interface shows up, with the "Actions" toolbar and the "eZ Image Editor" floating window
         3. Click on the "Crop" button on the left
      

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Damien Pobel (eZ) added a comment -

          Hi,

          I'm not able to reproduce this issue with ezie from the Github. Are you still able to reproduce this bug ?

          Cheers

          Show
          Damien Pobel (eZ) added a comment - Hi, I'm not able to reproduce this issue with ezie from the Github. Are you still able to reproduce this bug ? Cheers
          Hide
          Paulo Cardiga added a comment -

          In reply to comment #052647
          Hi Damien

          I'm also no longer able to reproduce it.
          Tried it again with IE8 and with IE9 in browser mode simmulating IE8.
          Something must have changed, that also fixed this problem as side effect.

          I guess that this issue can be closed as "not able to reproduce"

          Show
          Paulo Cardiga added a comment - In reply to comment #052647 Hi Damien I'm also no longer able to reproduce it. Tried it again with IE8 and with IE9 in browser mode simmulating IE8. Something must have changed, that also fixed this problem as side effect. I guess that this issue can be closed as "not able to reproduce"
          Hide
          Damien Pobel (eZ) added a comment -

          Thanks Paulo for your quick answer.

          Show
          Damien Pobel (eZ) added a comment - Thanks Paulo for your quick answer.
          Hide
          Geir Arne Waaler added a comment -

          I move this from Code Review to Closed since it has been solved in another issue.

          Geir Arne Waaler
          eZ Documentation

          Show
          Geir Arne Waaler added a comment - I move this from Code Review to Closed since it has been solved in another issue. Geir Arne Waaler eZ Documentation
          Hide
          ezrobot added a comment -

          This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

          Show
          ezrobot added a comment - This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

            People

            • Assignee:
              Damien Pobel (eZ)
              Reporter:
              Paulo Cardiga
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: