Details

      Description

      There is a bug in user/ezpreferences.php line 67

      Wrong:

      if ( $http->hasPostVariable( 'RedirectURIAfterSet' ) )
      {
          $url = $http->hasPostVariable( 'RedirectURIAfterSet' );
      }
      

      Right:

      if ( $http->hasPostVariable( 'RedirectURIAfterSet' ) )
      {
          $url = $http->postVariable( 'RedirectURIAfterSet' );
      }
      

        Issue Links

          Activity

          Hide
          (inactive) Gunnstein Lye added a comment -

          Fixed in
          trunk (4.4.0alpha2) rev. 25283
          stable/4.3 (4.3.1) rev. 25284
          (feature doesn't exist in older versions)

          Show
          (inactive) Gunnstein Lye added a comment - Fixed in trunk (4.4.0alpha2) rev. 25283 stable/4.3 (4.3.1) rev. 25284 (feature doesn't exist in older versions)
          Hide
          ezrobot added a comment -

          This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

          Show
          ezrobot added a comment - This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

            People

            • Assignee:
              (inactive) Gunnstein Lye
              Reporter:
              (inactive) Gunnstein Lye
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: