Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-16341

Text in left menu in "Setup" in admin interface is broken

    Details

      Description

      All menu choices are now in lower case, spaces are replaced with underscore

      This breaks lots of automated tests (all which uses something in Setup tab)

      See screenshots.

      FYI
      This is working correctly in 4.3.0beta1, but not in latest snapshot

        Activity

        Hide
        Vidar Langseid added a comment -

        !ezp430beta1_setuptab.png|thumbnail! 430beta1

        Show
        Vidar Langseid added a comment - !ezp430beta1_setuptab.png|thumbnail! 430beta1
        Hide
        Vidar Langseid added a comment -

        !ezp430_snapshot_20100403_setuptab.png|thumbnail! 430snapshot20100403

        Show
        Vidar Langseid added a comment - !ezp430_snapshot_20100403_setuptab.png|thumbnail! 430snapshot20100403
        Hide
        André R added a comment -

        Fixed earlier today

        Show
        André R added a comment - Fixed earlier today
        Hide
        ezrobot added a comment -

        This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

        Show
        ezrobot added a comment - This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

          People

          • Assignee:
            André R
            Reporter:
            Vidar Langseid
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: