Uploaded image for project: 'eZ Publish / Platform'
  1. eZ Publish / Platform
  2. EZP-15932

StyleEditor: Removing styles doesn't update the editor's cache

    Details

      Description

      Hi

      If you add a attribute, and then removes it again, the attribute still seems to be there. I guess this is some cache bug inside the editor

      Steps to reproduce

      tc-87:Test setting background properties

      Setup
       
         1. Log in as admin in ezwebin
         2. View some article
         4. Click "CSS" button in toolbar
       
      Test background-color
       
         1. Click "Links" elements in the top right corner of the page ("Site settings" etc)
         2. Select "background-color" in drop down
         3. Click "Add" button
         4. Select some green color using the color palette
         5. Click "Apply" button
         6. Validate that background color changes to green
         7. Click "Save" button
         8. Validate that the font type remains
       
      Test removing background-color
       
         1. Click "Links" elements in the top right corner of the page ("Site settings" etc)
         2. Select the checkbox next to "Background-color"
         3. Click "Remove" button
         4. Click "Save" button
         5. Validate that the green background color is removed
      
      

      The last step will fail

        Activity

        Hide
        ezrobot added a comment -

        This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.

        Show
        ezrobot added a comment - This issue has been automatically closed due to the lack of activity over a long period of time. It is very likely that it is obsolete, but if you think it is still valid, do not hesitate to reopen it and mention why.
        Hide
        Vidar Langseid added a comment -

        Ok. Works now in both IE8 and FF in latest trunk

        Show
        Vidar Langseid added a comment - Ok. Works now in both IE8 and FF in latest trunk
        Hide
        Vidar Langseid added a comment -

        This is still an issue in IE8

        Show
        Vidar Langseid added a comment - This is still an issue in IE8
        Hide
        Łukasz Serwatka added a comment -

        Fixed in trunk,

        Show
        Łukasz Serwatka added a comment - Fixed in trunk,

          People

          • Assignee:
            Łukasz Serwatka
            Reporter:
            Vidar Langseid
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: