Uploaded image for project: 'eZ Platform Enterprise Edition'
  1. eZ Platform Enterprise Edition
  2. EZEE-884

The loading screen does not hide when publishing content fails

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3.1, 1.4.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Studio UI
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce:
      1. Create a user with role that doesn't allow to publish an edited homepage,
      2. Log as the newly created user,
      3. Go to home page in Content Structure,
      4. Click on Edit button,
      5. Change something,
      6. Click on Publish,
      7. The loading screen is visible all the time and it doesn't hide. The user is not able to do anything.

      Expected behaviour: the loading screen should disappear and the notification should show up.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Piotr Nalepa added a comment -
          Show
          Piotr Nalepa added a comment - PR created against 1.3: https://github.com/ezsystems/StudioUIBundle/pull/607
          Show
          Piotr Nalepa added a comment - PR merged to 1.3: https://github.com/ezsystems/StudioUIBundle/commit/411881bfb7545ade86f1c7e40c242c776fc95ee8

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Piotr Nalepa
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: